Plán aktivit

P Ú S Č P S N
31
Inspirace světem pohádek
1
Zápis nových žáků pro školní rok 2021 / 2022
Zápis nových žáků pro školní rok 2021/2022
2
Zápis nových žáků pro školní rok 2021 / 2022
Zápis nových žáků pro školní rok 2021/2022
3
Zápis nových žáků pro školní rok 2021 / 2022
Zápis nových žáků pro školní rok 2021/2022
4
Zápis nových žáků pro školní rok 2021 / 2022
Zápis nových žáků pro školní rok 2021/2022
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
Inspirace výročím hudebních velikánů
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > O škole > Dokumenty > GDPR

Informace k GDPR

Základní umělecká škola, Uničov, Litovelská 190 bude ke dni 25. května 2018 , tedy ke dni nabytí účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR, disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů.

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů. Jednou z povinností školy je "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“ a to dle Čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů. ZUŠ Uničov jmenovala ke dni 25. května 2018 jako pověřence Ing. Michaelu Müllerovou email: mmullerova@volny.cz.

Podrobnější informace ohledně GDPR ve veřejné správě najdete na http://www.mvcr.cz/gdpr/clanek/ochrana-osobnich-udaju-rozcestnik-metodicke-podpory.aspx