Plán aktivit

P Ú S Č P S N
30 31 1
Organizace zahájení školního roku 2021 / 2022
2
Organizace zahájení školního roku 2021 / 2022
Pozvánka k dodatečnému zápisu ve dnech 2. - 3. 9. 2021
3
Organizace zahájení školního roku 2021 / 2022
Pozvánka k dodatečnému zápisu ve dnech 2. - 3. 9. 2021
4 5
6 7 8 9
Dodatečný zápis do ZUŠ Uničov
10
Dodatečný zápis do ZUŠ Uničov
11
Dodatečný zápis do ZUŠ Uničov
12
Dodatečný zápis do ZUŠ Uničov
13
Dodatečný zápis do ZUŠ Uničov
14
Dodatečný zápis do ZUŠ Uničov
15
Dodatečný zápis do ZUŠ Uničov
16
Dodatečný zápis do ZUŠ Uničov
17
Dodatečný zápis do ZUŠ Uničov
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > O škole > Dokumenty > GDPR

Informace k GDPR

Základní umělecká škola, Uničov, Litovelská 190 bude ke dni 25. května 2018 , tedy ke dni nabytí účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR, disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů.

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů. Jednou z povinností školy je "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“ a to dle Čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů. ZUŠ Uničov jmenovala ke dni 25. května 2018 jako pověřence Ing. Michaelu Müllerovou email: mmullerova@volny.cz.

Podrobnější informace ohledně GDPR ve veřejné správě najdete na http://www.mvcr.cz/gdpr/clanek/ochrana-osobnich-udaju-rozcestnik-metodicke-podpory.aspx