Plán aktivit

P Ú S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9
2. KONCERT ABSOLVENTŮ
10 11 12
13 14 15 16
Představení žáků LDO a TO NEVĚSTA VĚČNOSTI
17 18
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ - 18. 5. 2024
19
20
VÝSTAVA ABSOLVENTŮ VÝTVARNÉHO OBORU
21
KONCERT ŽÁKŮ TANEČNÍHO OBORU
VÝSTAVA ABSOLVENTŮ VÝTVARNÉHO OBORU
22
VÝSTAVA ABSOLVENTŮ VÝTVARNÉHO OBORU
23
VÝSTAVA ABSOLVENTŮ VÝTVARNÉHO OBORU
3. KONCERT ABSOLVENTŮ
24
VÝSTAVA ABSOLVENTŮ VÝTVARNÉHO OBORU
ZUŠ OPEN 2024 - VEČER POPULÁRNÍCH MELODIÍ
25
VÝSTAVA ABSOLVENTŮ VÝTVARNÉHO OBORU
26
VÝSTAVA ABSOLVENTŮ VÝTVARNÉHO OBORU
27
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO NOVÉ ŽÁKY OD ŠKOLNÍHO ROKU 2024/2025
VÝSTAVA ABSOLVENTŮ VÝTVARNÉHO OBORU
28
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO NOVÉ ŽÁKY OD ŠKOLNÍHO ROKU 2024/2025
VÝSTAVA ABSOLVENTŮ VÝTVARNÉHO OBORU
29
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO NOVÉ ŽÁKY OD ŠKOLNÍHO ROKU 2024/2025
VÝSTAVA ABSOLVENTŮ VÝTVARNÉHO OBORU
30
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO NOVÉ ŽÁKY OD ŠKOLNÍHO ROKU 2024/2025
VÝSTAVA ABSOLVENTŮ VÝTVARNÉHO OBORU
31
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO NOVÉ ŽÁKY OD ŠKOLNÍHO ROKU 2024/2025
VÝSTAVA ABSOLVENTŮ VÝTVARNÉHO OBORU
1
VÝSTAVA ABSOLVENTŮ VÝTVARNÉHO OBORU
2
VÝSTAVA ABSOLVENTŮ VÝTVARNÉHO OBORU
Drobečková navigace

Úvod > O škole > Dokumenty > GDPR

Informace k GDPR

Základní umělecká škola, Uničov, Litovelská 190 bude ke dni 25. května 2018 , tedy ke dni nabytí účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR, disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů.

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů. Jednou z povinností školy je "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“ a to dle Čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů. ZUŠ Uničov jmenovala ke dni 25. května 2018 jako pověřence Ing. Michaelu Müllerovou email: mmullerova@volny.cz.

Podrobnější informace ohledně GDPR ve veřejné správě najdete na http://www.mvcr.cz/gdpr/clanek/ochrana-osobnich-udaju-rozcestnik-metodicke-podpory.aspx